Notícies i comunicats

08/06/2015

Liderar els canvis i màrqueting digital, dues noves propostes de cursos Forma't a Girona Emprèn

Els cursos, de 8 hores de durades, es realitzen de 09.30 a 13.30 h.

El mes de juny i juliol estan previstos dos nous cursos Forma’t a Girona Emprèn que tractaran d’aspectes tant diversos com aprendre a liderar els canvis i el màrqueting digital.

La primera proposta es realitzarà els dies 30 de juny i 2 de juliol i, sota el títol ‘Forma’t en liderar els canvis posant les emocions al teu favor’, tractarà sobre com descobrir hàbits i emocions que influeixen i condicionen a l’hora d’aconseguir superar reptes i com cercar noves creences i habilitats per ser més efectius per afrontar-los.

La segona proposta formativa està prevista pels dies 7 i 9 de juliol i tractarà del màrqueting digital: posicionament en cercadors i estratègia en xarxes socials. L’objectiu del curs és aportar un coneixement bàsic sobre estratègies i recursos que cal tenir en compte per a la comunicació de l’empresa en l’entorn online.

Tots els cursos, de 8 hores de durada, es realitzen en dues sessions que comencen a les 9.30 i finalitzen a les 13.30h. Es tracta d’un curs gratuït. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)