Notícies i comunicats

13/06/2015

Carles Puigdemont referma el "compromís de Girona amb el futur polític d'una Catalunya lliure, independent i socialment justa" en el discurs d'investidura

Puigdemont ha estat investit alcalde de Girona quatre anys més aquest migdia en el Ple de constitució de l'Ajuntament per al període 2015-2019

Font: Ajuntament de Girona

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona ha acollit aquest migdia l’acte de constitució del consistori per al període 2015-2019. Carles Puigdemont ha estat investit alcalde de la ciutat per quatre anys més gràcies al suport del grup municipal de CiU. Puigdemont és el 95è alcalde de la ciutat.

Durant la seva intervenció, l’alcalde ha subratllat “el compromís de Girona amb el futur polític d’una Catalunya lliure, independent i socialment justa”. “Vindran temps il·lusionants i apassionants, perquè tindrem l’oportunitat de fer un país nou, i alhora temps complexos i problemàtics, perquè hi haurà qui no voldrà que tinguem aquesta oportunitat, i ens buscarà per terra, mar i BOE. En el moment oportú, aquest Ajuntament ha de respondre a la crida que se’ns faci des del Parlament democràticament escollit pels catalans i catalanes”, ha conclòs.

Els 25 regidors i regidores que formaran el Ple de l’Ajuntament per al període 2015-2019 són els següents: Carles Puigdemont, Isabel Muradàs, Marta Madrenas, Maria Àngels Planas, Carles Ribas, Glòria Plana, Eva Palau, Joan Alcalà, Cristóbal Sánchez i Eduard Berloso (grup municipal de CiU); Maria Mercè Roca, Ricard Calvo, Pere Albertí i Martí Terés (grup municipal ERC-MES-AM); Laia Pèlach, Lluc Salellas, Ester Costa i Toni Granados (grup municipal CUP – Crida per Girona); Sílvia Paneque, Elisabeth Riera, Joaquim Rodríguez i Manuel Martín (grup municipal PSC-CP); Juan Maria Castel i Míriam Pujola (grup municipal Ciutadans – Partido de la Ciudadanía (C’s)), i Concepció Veray (grup municipal PPC).

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)