Notícies i comunicats

18/05/2015

Productes financers per emprendre, n'hem parlat a Girona Emprèn

La sessió ha anat a càrrec del Sr. Josep Ferreiro, consultor del Departament de Consultoria i Finançament de PIMEC

Font: Ajuntament de Girona

Girona Emprèn va acollir el passat 17 de juny, una nova sessió del cicle de xerrades ‘A Girona Emprèn parlem de...’, en aquesta ocasió, per tractar el tema del finançament.

La xerrada va permetre conèixer els diferents tipus de finançament (el tradicional bancari, el procedent del sector públic, i l’alternatiu) i les característiques dels productes que ofereixen.

Amb l’ajuda del Sr. Ferreiro, les persones assistents a la sessió van poder comparar les condicions d’accés al crèdit actualment a l’abast dels emprenedors/es, i valorar quin producte és el més convenient.

L’expert financer de PIMEC (http://web.pimec.org/) va aconsellar als emprenedors tractar als bancs com a proveïdors, i estudiar i comparar molt bé la seva oferta per tal d’adquirir el producte més adequat a les necessitats concretes de l’empresa.

La propera sessió ‘A Girona Emprèn parlem de...’ s’adreçarà a empreses que es plantegen exportar, i que necessiten suport i orientació en la fase d’internacionalització. La sessió tindrà lloc el dia 8 de juliol, a les 4 de la tarda, i anirà a càrrec d’experts de la Cambra de Comerç de Girona.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)