Notícies i comunicats

05/09/2019

La setmana vinent comença la segona fase de les assemblees dels pressupostos participats dels barris del 2019

La consulta ciutadana d'aquest any es farà del 18 de novembre al 2 de desembre.

Dijous de la setmana vinent, dia 12 de setembre, començarà la segona fase de les assemblees dels pressupostos participats dels barris del 2019. D’aquestes reunions, que s’allargaran fins al dia 1 d’octubre, en sortiran les propostes que se sotmetran a consulta ciutadana telemàtica del 18 de novembre al 2 de desembre.
En la primera fase del procés d’aquest any, que va tenir lloc el mes de març, els veïns i veïnes de la ciutat van presentat un total de 305 propostes per portar a terme als seus barris. Aquest és l’any que s’han rebut més propostes ciutadanes en aquesta primera fase, un 41% més que el 2018, quan se’n van rebre 216.

Després de la valoració de la viabilitat tècnica i econòmica de cada projecte feta pels serveis tècnics municipals, ara és el moment de traslladar els resultats obtinguts als veïns i les veïnes en les assemblees de retorn. Les propostes que es decideixin en aquestes assemblees se sotmetran a consulta ciutadana el mes de novembre.

La setmana vinent es reuniran les assemblees dels barris de Pedret, Sant Ponç, la Vall de Sant Daniel, la Pujada de la Torrassa i Montjuïc. Del 16 al 20 de setembre tindran lloc les assemblees de Torre de Taialà, Germans Sàbat, Mas Catofa, Montilivi, Palau-sacosta, Santa Eugènia, Can Gibert del Pla, Pont Major, Campdorà, Torre Gironella i Vila-roja. La setmana del 23 al 29 de setembre es faran les reunions de Figuerola-Bonastruc, Devesa-Güell, Sant Pau, Eixample, Grup Sant Daniel, Font de la Pólvora, Mas Ramada, Domeny, Fontajau, Pedreres-Fora Muralla i Carme-Vista Alegre. La segona fase finalitzarà amb les assemblees de Sant Narcís, el 30 de setembre, i del Mercadal i el Barri Vell, l’1 d’octubre.

Podeu consultar el calendari de les reunions de les assemblees i més informació sobre els pressupostos participats al web www.girona.cat/consultabarris
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)