Notícies i comunicats

12/11/2019

L'Estació Espai Jove ofereix una trobada amb professionals del món de la comunicació i la publicitat

L'activitat tindrà lloc demà, a les 18 h, al Centre Cultural La Mercè i forma part del cicle "GR (Gran Recorregut)"

El servei d’orientació de L’Estació Espai Jove oferirà demà, dijous 14 de novembre, a les 18 h, al Centre Cultural la Mercè, una trobada amb professionals del món de la comunicació i la publicitat. La sessió serà una oportunitat per aquells joves amb ganes de saber més sobre aquests dos àmbits i que, alhora, tindran l’oportunitat de poder crear vincles amb professionals del sector.

L’activitat forma part del cicle “GR (Gran Recorregut)” i comptarà amb la participació de l’exdirector de Màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava i professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona (UdG), Jaume Marín; la consultora de comunicació i responsable de comunicació i relacions públiques de Frit Ravich, Paula Lasheras; el professor de creativitat, branding i direcció d’art de la UdG, director de màrqueting i innovació del Grup Terraza i director de Minimilks Lab, Jordi Reixach, i la periodista del programa “Tot es mou” de TV3, Ester Bertran. La sessió és oberta, gratuïta i no cal inscripció prèvia.

L’Estació Espai Jove ha esdevingut en els darrers anys l’espai de referència de la ciutat per donar eines a la gent jove per afrontar amb garanties aquells moments en què han de prendre decisions per al seu futur. S’hi ofereixen orientacions relacionades amb temes formatius, laborals, de mobilitat internacional i culturals. És la resposta i el primer pas perquè els joves comencin a trobar el seu propi camí de manera segura, confiada i autònoma.

L’Estació atén més de 3.000 joves, els quals 1.372 per temes formatius. Per aquest motiu, es van començar a organitzar les activitats del cicle “GR (Gran Recorregut)”, que es fan en format de taules rodones que tenen com a objectiu que professionals consolidats d’un determinat sector es trobin amb estudiants i futurs professionals.

Amb una intenció afavoridora pels joves, “GR (Gran Recorregut)” vol donar resposta a tots els dubtes que poden tenir les persones interessades a dedicar-se professionalment a un sector determinat. La idea es que sigui un espai on compartir dubtes i intercanviar coneixements i aprendre de viva veu, amb els referents de la professió. És una ocasió única per descobrir la trajectòria dels professionals, les seves motivacions i els seus secrets.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)