Notícies i comunicats

29/11/2019

Aquest diumenge l'Espai Marfà acollirà la tercera edició del Rap de Girona Fest

L'activitat es portarà a terme de les 16 a les 21 h i inclourà col·loquis i actuacions musicals.

L’Espai Marfà acollirà aquest diumenge, dia 1 de desembre, la tercera edició del Rap de Girona Fest. Es tracta d’un festival que va néixer amb la voluntat de ser una mostra i un canal de difusió de les propostes més representatives de l’escena rap de les comarques gironines. L’activitat es portarà a terme des de les 16 fins a les 21 h.

El tret de sortida d’aquesta edició serà un col·loqui amb la temàtica “Producció musical i rap”. Durant aquesta estona s’intentarà posar sobre la taula el paper de la producció musical dins el sector i analitzar els diferents punts de vista que vagin sortint amb la finalitat de generar vincles i aprenentatges entre les professionals i aficionades. A continuació, hi haurà una petita mostra de break dance a càrrec de l’escola local Beat Bang Rockers.

El plat fort d’aquesta edició serà l’enregistrament en àudio i vídeo de 10 Live Cyphers on es gravaran en directe les rimes de diverses artistes locals sobre els ritmes elaborats per productores i beatmakers de km. 0. Aquest material es publicarà posteriorment a totes les plataformes digitals de rap de Girona.

Algunes de les persones i artistes implicats en aquesta edició del projecte són Raggatack, Marco Katana, Black Cat Beats, Fresh, Hug Sound, Buho 190, Anomik, Skata2, Dj Maro-King, Paula Grande, Vinnie Kairos, 7lych, Doux Beats, Mikos, Roger Trilla, Sitofonk, Salvi Cuadrado, Rare Namibian i Carrera Killer.

El festival també destinarà un espai per a estands relacionats amb la cultura del hip-hop d'arreu de Catalunya i hi haurà noms com Architechs Records, Scratch Wear, Rapndrap Ràdio, Erol Urbà, Heal Hop, l’Empremta, Fat Gringo i Beat Bang Classics.

La vetllada finalitzarà amb una Jam Session oberta a càrrec dels Beatjammers, on es combinaran textures electròniques i orgàniques per elaborar els ritmes.

Totes les activitats que es faran aquest dia seran gratuïtes. L’Espai Marfà pretén motivar els seguidors i seguidores d’aquest moviment cultural a través de la realització d’aquesta jornada coproduïda amb l’Associació Brainstorming, la Casa de la Música Gironès i L’Estació Espai Jove. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)