Notícies i comunicats

01/06/2018

L'alcaldessa de Girona rep diversos representants d'entitats de persones immigrades

La trobada va tenir lloc ahir a la tarda a l'Ajuntament de Girona i hi van participar també membres de la Coordinadora d'ONG Solidàries.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va rebre ahir diversos representants d’entitats de persones immigrades de la ciutat i de l’àrea urbana. La trobada va tenir lloc a la Sala de Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Girona i hi van participar també el regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació, Eduard Berloso; la regidora d’Igualtat i Drets Socials, Salut i Dinamització del Territori, Eva Palau; el president de la Coordinadora d’ONG Solidàries, Pau Lanao, i el vicepresident de la Coordinadora, Lluís Puigdemont.

 

Durant la reunió es van tractar temes d’actualitat de la ciutat i es van donar a conèixer les inquietuds dels col·lectius de persones immigrades de la ciutat. Concretament, hi van participar membres de l’Associació Social i Cultural d’Hondures, de la Federació Gironina de la Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya; de l’Associació Oudiodial, de Girona Acull, de Dagua ONG d’Ajuda a Colòmbia, de la Fundació Utopia i de l’Associació de Dones Sudsaharianes Legki Yakaru.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)