Notícies i comunicats

08/10/2018

Presentació del llibre "Anar a Fires. Mirades creuades (II)"

Dilluns 15 d'octubre, a les 7 de la tarda, al Saló de Plens de l'Ajuntament de Girona es presentarà Anar a Fires. Mirades creuades (II), el segon volum d'un projecte que te, com a fil conductor temàtic, "anar a fires".

El llibre està escrit i il·lustrat per diferents homes i dones vinculats a la ciutat que expliquen com han viscut les Fires de Sant Narcís o com s’imaginen que podrien haver estat viscudes. Són persones de diferents generacions i, per tant, en diferents etapes del seu procés de creació, que estableixen un diàleg entre text i il·lustració.

El primer volum que va sortir per fires de 2017 estava format per escrits de deu escriptors professionals i dibuixos de deu il·lustradors novells. En l’edició 2018, s’han buscat deu escriptors novells, alumnes i exalumnes de l’Aula d’escriptura, i deu il·lustradors han interpretat els seus textos gràficament.

Anar a Fires. Mirades creuades (II) compta amb textos de Magda Bistriceanu, Aurora Gómez, Mamen Juan-Torres, Maria Carme Oliver, Agnès Valentí, Josep Maria Codina, Francesc Haro, Quim Oliver, Albert Prat i Josep Solés, il·lustrats per Roser Bover, Montserrat Costa, Carme Masià, Roser Oliveras, Carme Sanglas, Vicenç Huedo, Mim Juncà, Àlex Nogué, Josep Maria Oliveras i Kim Perevalsky.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)