Notícies i comunicats

09/10/2018

L'Ajuntament de Girona i l'Obra Social "la Caixa" renoven l'acord de col·laboració per afavorir l'activitat social i cultural a Girona

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director territorial de Caixabank a Catalunya, Jaume Masana, han firmat l'acord aquest matí.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el director territorial de Caixabank a Catalunya, Jaume Masana, han renovat aquest matí el conveni de col·laboració per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter cultural i social que es duen a terme a l’Auditori de Girona, a la Casa Masó i al Museu del Cinema.

Sobre el conveni, l’alcaldessa de Girona ha remarcat que “és important que existeixin empreses que estan disposades a col·laborar amb el teixit social de la ciutat, i en aquest sentit l’Obra Social ‘la Caixa’ és un exemple d’implicació en projectes que són clau per a la cultura i la promoció de Girona, projectes emblemàtics que serien més difícils de tirar endavant sense el seu suport”.

En la mateixa línia, el director territorial de Caixabank a Catalunya ha destacat que l’acord respon al compromís de CaixaBank amb les comarques gironines.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)