Notícies i comunicats

10/10/2018

Acte de presentació dels equips femenins de Girona de la temporada 2018-2019 i jornada de formació en el marc de Girona, Capitalitat del Bàsquet Femení 2018

El passat diumenge 7 d'octubre abans del partit de la Lliga Catalana, va tenir lloc l'acte de presentació conjunta de tots els equips femenins de Girona de la temporada 2018-2019..

Aquesta acció es va portar a terme dins dels actes de Girona, Capitalitat del Bàsquet Femení 2018. L'objectiu ha estat posar de manifest la potència del Bàsquet Femení de Girona en totes les categories i donar visibilitat a totes i cadascuna de les jugadores i entrenadores/entrenadors que ho fan possible. Les jugadores anaven amb l'equipació del seu club.
El primer equip de l'UniGirona també va formar part de la gran foto de família.
Les jugadores que varen assistir a l'acte (i els seus pares) varen rebre, per gentilesa de l'UniGirona, invitacions per assistir al partit de la final de la Lliga Catalana Femenina 2018 que es va disputar al Pavelló de Fontajau el mateix diumenge 7 d'octubre a les 19.30 h.

El mateix dia, també es va portar a terme la jornada de formació d'entrenadors i entrenadores al Pavelló de Fontajau tot coincidint amb la final de la Lliga Catalana Femenina. A les 16 h es va iniciar el clínic de la mà d'Anna Farrés (entrenadora de bàsquet i Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i Esport) amb la ponència: "Recursos per treballar tècnica i tàctica individual des de la pretemporada". Les demostracions en pista varen ser realitzades per les jugadores del Club Esportiu Santa Eugènia de Ter.
De 17.30 a 19 h es va portar a terme el workshop amb quatre temàtiques: "Com entrenem el rebot" - Anna Busquet (entrenadora superior, entrenadora d'equips de formació del Barça CBS i seleccionadora nacional de l'equip 3x3 femení d'Andorra); "Balanç defensiu, el gran oblidat als entrenaments" – Carola Barriga (entrenadora superior); "Detalls sobre la construcció de la defensa" - Pili Bilbao (entrenadora superior i entrenadora d'equips de formació de CBF Cerdanyola) i "Els espais en el joc posicional" – Sílvia Font (entrenadora superior i entrenadora del programa Segle XXI).
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)