Notícies i comunicats

19/10/2018

L'Ajuntament de Girona s'acull cada any al programa municipal d'ajuts als esportistes amateurs d'esports individuals de la Diputació de Girona

Continuem donant suport als esportistes amateurs gironins, menors de 25 anys i no professionals, d'esports individuals que, prèvia classificació, han participat en els campionats d'Espanya o del món.

La Diputació de Girona ha convocat enguany la convocatòria de subvencions per als programes municipals d’ajuts als esportistes amateurs gironins.

Com cada any l’Ajuntament de Girona participa en la convocatòria amb l’objectiu de donar suport als esportistes que participen en campionats d’Espanya o superiors.

S’ha fet difusió de la convocatòria a tots els clubs i entitats esportives de la ciutat amb la finalitat d’arribar al màxim nombre d’esportistes.

Aquest any s’han presentat 40 esportistes de diferents disciplines individuals: atletisme, tennis taula, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, golf, esquí, tennis, natació, halterofília, escacs i judo. L’import de la subvenció és entre 200 € i 400 €, aproximadament, en funció de si han estat participats, o bé han obtingut medalla a les competicions. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)