Notícies i comunicats

28/09/2018

Lideratge personal i èxit empresarial

N'hem parlat al Girona Emprèn amb Sergi Bonilla, consultor coach i formador en lideratge i recursos humans.

Un cop acabat l’estiu, Girona Emprèn ha reiniciat les xerrades parlant de lideratge personal i èxit empresarial amb Sergi Bonilla, director de Creantum for Business.

Durant la xerrada s’ha parlat de les pors de la persona emprenedora i de les dificultats d’assumir riscos com a elements que limiten el creixement dels projectes emprenedors.

La sessió també ha servit per aclarir les diferències a nivell d’actitud entre persones que treballen per compte d’ altri, persones emprenedores i persones empresàries. S’han destacat les competències bàsiques del líder actual, entre d’altres, la il·lusió, la passió, la curiositat i la capacitat d’estimular el talent i el treball en equip.

Les persones assistents a la xerrada han pogut realitzar tests per poder autoavaluar-se com a líders i calcular la possibilitats d’ èxit de la seva empresa.

La propera sessió a Girona Emprèn parlem de...està prevista pel dimecres 3 d’octubre, com sempre a les 4 de la tarda, per aprendre a fer un Buyer Persona, el retrat del nostre client ideal. La xerrada anirà a càrrec de Emma Llensa, consultora i formadora en marketing digital.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)