Notícies i comunicats

18/04/2018

El Palau de Congressos de Girona acollirà el sorteig de la Grossa de Sant Jordi aquest any

El divendres 27 d'abril, a les 13.00, TV3 oferirà en directe el sorteig de la segona edició de La Grossa de Sant Jordi, des de la Sala Simfònica de l'Auditori de Girona.

El Palau de Congressos de Girona serà l’escenari del sorteig de la Grossa de Sant Jordi d’aquest any. La Sala Simfònica acollirà l’esdeveniment divendres que ve, dia 27 d’abril, a l'1 del migdia.

TV3 serà l’encarregada d’emetre, el programa del sorteig que estarà conduït per Lluís Marquina i Candela Figueras, acompanyats d’Anna Bertran i Ferran Aixalà amb la banda “Pastorets Rock”. Serà un programa ple d’humor, música i molts premis.

Durant quatre anys, Lluís Marquina ha acostat als espectadors la tecnologia, l’oci i la cultura amb el programa “Generació digital”, i també va ser copresentador de l’última edició d’“Els matins d’estiu”. Actualment presenta, al costat d’Helena Garcia Melero i Francesc Sòria, el magazín de les tardes “Tot es mou”. D’altra banda, Candela Figueras, que havia format part de l’equip de “Tarda oberta”, actualment col·labora en el “Tot es mou”.

El sorteig de la Grossa es podrà seguir en directe per TV3. Per assistir-hi de públic només cal enviar un correu amb els noms i cognoms de les persones que hi vulguin participar a publiclagrossa@tv3.cat L’únic requisit és ser major d’edat. L’horari de la convocatòria és a les 10.30 h i l’hora prevista de sortida és les 13.30 h.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)