Notícies i comunicats

16/01/2018

Avui es posa en marxa l'àrea verda d'aparcament del carrer del Riu Güell

Els dimarts i els dissabtes la primera hora d'estacionament serà gratuïta per a les persones que vagin al mercat de la Devesa i es preveu que en les properes setmanes s'ampliï fins a dues hores, a petició de la Taula del Mercat de Girona.

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa avui, dilluns 16 d’abril, l’àrea verda d’aparcament del carrer del Riu Güell, del carrer del Cerverí i del carrer de Bonastruc de Porta. Amb aquesta actuació s’amplia l’àrea verda d’aparcament actual de la zona del Güell.

La primera hora d’estacionament al tram d’aparcament comprès entre el carrer del riu Güell i el passeig de la Devesa serà gratuïta els dies de mercat, dimarts i dissabtes. Aquesta primera hora s’ampliarà a dues hores en les properes setmanes per tal de respondre a una petició de la Taula del Mercat de Girona, i s’aplicarà tant bon punt s’aprovi per ple la modificació de l’ordenança que ho regula, i que a hores d’ara només permet una hora gratuïta. La voluntat del govern és aprovar aquesta modificació en el ple del mes de maig.

La posada en funcionament d’aquesta zona d’aparcament anirà lligada a la prohibició d’aparcar al Camp de Mart els dies de mercat, que s’executarà a partir de l’1 de maig. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)