Notícies i comunicats

20/04/2018

Näos, Pangea Time, Festucs i President Xai a les semifinals de l'INTRO 2018

Els concerts van tenir lloc els dies 5 i 19 d'abril a l'Espai Marfà.

Näos, Pangea Time, Festucs i President Xai han estat escollits pel jurat del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2018 com a semifinalistes de l’edició d’aquest any. El jurat, format per Ricard Humet, músic (Fias-ko, Orquestra Maribel) i director de SarriArt; Adrià Cortadellas, músic (Fetus, Sanjais) i comunicador cultural; Montse Ferrermoner, músic (Les Anxovetes, Clave de Sur), van valorar la qualitat musical, la tècnica, l’actitud sobre l’escenari i l’originalitat de les propostes en un veredicte que ha estat molt renyit.

A banda dels quatre semifinalistes també participaven a la primera fase del concurs, Strena’t a l’INTRO, inclosa dins la programació del festival Strenes, les bandes Haarp’e’Diem, guanyadors de la votació popular al concurs de Facebook, Mimetic Theory, Worth i Sisku.

Les semifinals tindran lloc el proper 22 de setembre a La Mirona de Salt, amb un nou jurat i un cap de cartell, encara per confirmar, que completarà les actuacions de les quatre bandes classificades. A la semifinal, el jurat escollirà dues bandes que actuaran a la final, a l’escenari de Sant Feliu dins la programació de les Fires i Festes de Sant Narcís.

El Concurs INTRO, organitzat per l’Espai Marfà i produït per Link Produccions, és una bona oportunitat per a grups emergents, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)