Notícies i comunicats

25/04/2018

Isaki Lacuesta, Roser Aguilar, Nil Cardoner i Pep Prieto debaten sobre el món del cinema demà a l'Estació Espai Jove

L'activitat, que començarà a les 18 h, s'emmarca dins del cicle d'orientació formativa "Camins".

Els directors Isaki Lacuesta i Roser Aguilar, l’actor Nil Cardoner i el crític de cinema Pep Prieto debatran demà, dijous 26 d’abril, sobre el món del cinema en una xerrada a l’Estació Espai Jove. L’activitat s’emmarca dins del cicle d’orientació formativa “Camins”, que impulsa l’Ajuntament de Girona per segon any.

Sota el nom de “GR1: El món del cinema” es vol donar a conèixer un àmbit professional com el cinematogràfic, sovint poc conegut . Per aquest motiu, el director de La propera pell, la directora de Brava, l’actor de Polseres Vermelles i el periodista de RAC1 explicaran la seva trajectòria i respondran els dubtes de tots aquells joves que es vulguin dedicar professionalment al cinema.
L’activitat comença a les 18 h i és gratuïta. El debat està organitzat per l’Ajuntament de Girona a través de l’Estació Espai Jove, el Museu del Cinema i la Girona Film Office.

Amb aquest debat es tanca la segona edició de “Camins”, que va començar el 16 d’abril amb una conferència de l’expert en educació i neurociència David Bueno i i amb l’assessor filosòfic de la sèrie “Merlí”, Nemrod Carrasco. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)