Notícies i comunicats

05/11/2015

Com ens pot ajudar LinkedIn a trobar nous clients

N'hem parlat al Girona Emprèn amb Stefano Zanellato de Sinermedia i GironaSocialMedia.

Una nova sessió de ‘A Girona Emprèn parlem de...’ el passat 4 de novembre ha tractat de la xarxa social dedicada a l’entorn professional, LinkedIn. La sessió, a càrrec de Stefano Zanellato, director general de Sinermedia (www.sinermedia.com) i cofundador de GironaSocialMedia (www.gironasocialmedia.cat), ha permès conèixer com treure un major profit de les eines que ofereix la xarxa per a connectar amb professionals i experts, posicionar la marca en el sector, ampliar la base de clients, etc.

La importància de tenir ben completat el perfil amb les dades professionals que es volen posar en relleu, les aptituds, les recomanacions, la participació en grups, aportar valor en els continguts publicats són alguns aspectes que ha subratllat Zanellato durant la seva exposició.

La propera sessió A Girona Emprèn parlem de... tindrà lloc el dimecres 18 de novembre i tractarà sobre com es poden evitar problemes futurs, la importància dels pactes entre socis. La xerrada serà a càrrec de Joaquim Munné i Salvador Vallès membres de SECOT, associació de voluntariat sènior d’assessorament empresarial.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)