Notícies i comunicats

26/07/2019

2a convocatòria de l'assemblea del barri de Montjuïc

El proper 30 de juliol, a les 19 h, al local social de Montjuïc.

El divendres 12 d’abril de 2019 va tenir lloc l’assemblea dels Pressupostos Participats del barri de Montjuïc.

La funció d’aquesta assemblea era presentar les propostes de millora per al barri i prioritzar-ne fins a 5. Es van presentar les 9 propostes del barri, però no es va poder decidir quines es prioritzaven perquè a l’assemblea només van assistir veïns i veïnes a títol individual i segons el Reglament que regula el procés dels Pressupostos Participats només poden votar les entitats.

Davant d’aquesta situació es va comunicar als assistents a l’assemblea que calia fer una consulta als Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Girona per tal que dictaminessin i s’informaria al respecte.

Els Serveis jurídics municipals han emès l’informe requerit i comuniquen que s’ha de tornar a convocar l’Assemblea en segona convocatòria per tal que es puguin presentar els representants de les entitats, que són els que tenen dret a vot, i es triïn les propostes a valorar pels serveis tècnics municipals en el marc del procés dels pressupostos participats d’enguany.

És per aquest motiu que s'ha fet una segona convocatòria pel dimarts 30 de juliol, a les 19 h. L'assemblea tindrà lloc al local social de Montjuïc.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)