Notícies i comunicats

16/10/2014

Amb motiu de les Fires de Sant Narcís s'ha organitzat el 1r Instawalk d'arquitectura el dia l'1 de novembre

Consisteix en una ruta per a instagramers que visitaran la ciutat a través de dues rutes a edificis emblemàtics de Girona, guiats per arquitectes gironins. Les millors imatges de la jornada entraran a concurs on es premiaran les tres millors instantànies.

Amb motiu de les Fires de Sant Narcís, l’Ajuntament de Girona (@girona_cat), amb la collaboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona (@costabrava), Igers Girona (@igersgirona), Igers Barcelona (@igersbcn), Arkiromantix Barcelona (@arkiromantix_barcelona), l’Associació d’Hostaleria de Girona (@destigirona) i el Col·legi d’Arquitectes de Girona organitzen el Ir Instawalk d’arquitectura.

Arkiromantix (@arkiromantix) es un moviment que es va crear a Denver per la Kitty (@Rakish_Badger) i en Liam (@speropolis) i ha anat creixent per diverses ciutats del món: Denver, Barcelona, Londres, Chicago, San Francisco, Hong Kong, Australia-Canadà, Malàcia, Mèxic i New York. L’objectiu és que la gent descobreixi una forma diferent de veure l’arquitectura (angulosa, dramàtica,romàntica o minimalista) i que està a l’abast de tots, al costat de casa.

Amb aquest objectiu, el dia 1 de novembre es farà el Ir Instawalk d’arquitectura a Girona: l’#Arkiromantix_Girona. Són 40 places per a instagramers (20 de Barcelona i 20 de Girona), que visitaran la ciutat a través de dues rutes a edificis emblemàtics de Girona, guiats per arquitectes gironins. Acompanyats per aquest grup hi haurà el Nicanor Garcia (@nicanorgarcia), un iger mundialment conegut i el 3r iger mes influent d’Espanya, amb 628.000 seguidors. Al finalitzar les rutes, el Nicanor Garcia impartirà una masterclass als assistents a la seu del Col·legi d’Arquitectes.

Les tres millors imatges de la jornada entraran a concurs on es premiaran les tres millors instantànies que s’anunciaran a través del perfil @arkiromantix_barcelona el 15 de novembre de 2014. Les etiquetes per participar són #Arkiromantix_Girona i #FiresGirona.

1r Premi: Nit d'hotel per a dues persones amb règim d'allotjament i esmorzar, cedit per l’Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona.

2n Premi: Entrada doble al Museu del Mar de Lloret de Mar, cedit per Lloret Turisme i el Patronat de Turisme Girona Costa Brava

3r Premi: Sopar per a dues persones al restaurant El Vol Gastronòmic, cedit per l’Ajuntament de Girona.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)