Notícies i comunicats

16/10/2014

Eines bàsiques de Mailchimp i introducció als fulls de càlcul properes càpsules TIC a Girona Emprèn

7 de novembre i 12 de novembre a partir de les 9.30 h.

La primera, prevista pel dia 7 serà una introducció als fulls de càlcul. La sessió té per objectiu conèixer els elements i funcionalitats bàsiques dels programes de fulls de càlcul: edició, format, desament, impressió, fórmules, etc. La sessió es realitza prèviament al curs Forma’t en... Excel aplicat a la gestió de negocis que es farà els dies 11 i 13 de novembre, per a aquelles persones que abans volen conèixer millor el programa.

El dia 12 de novembre, per altra banda, està prevista la càpsula sobre les eines bàsiques del programa MailChimp que permet treballar el màrqueting digital via correu electrònic. La sessió té per objectiu conèixer el funcionament tècnic de l’eina: alta i configuració, interfície, llistes, formularis d’alta i campanyes, tipus i creació.

Finalment, el dia 5 de novembre, està prevista una sessió informativa sobre la certificació de competències digitals ACTIC. La sessió tractarà de què és aquesta certificació oficial, el procediment per a inscriure’s i els recursos formatius per a preparar la prova.

Es tracta de sessions gratuïtes, les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Les inscripcions ja estan obertes. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.


Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316 
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)