Notícies i comunicats

16/10/2014

Propers ‘A Girona Emprèn parlem de...' tractaran d'aspectes tècnics i legals bàsics de gestió de dades personals a l'empresa i de vídeos corporatius

22 d'octubre i 5 de novembre a partir de les 4 de la tarda

Les properes sessions del cicle ‘A Girona Emprèn parlem de...’ tractaran, per una banda, d’aspectes tècnics i legals bàsics de gestió de dades personals a l’empresa i, de l’altra de què cal saber per fer un vídeo corporatiu.

El dia 22 d’octubre Carles López i Miquel Abad, especialistes en protecció de dades de l’empresa DARTEM (www.dartem.cat), dedicada a la consultoria i assessorament legal en Seguretat de la Informació, tractaran d’aspectes tècnics i legals bàsics en la gestió de dades personals a l’empresa.

El dia 5 de novembre Xavi Mas, productor audiovisual explicarà què hi ha darrera el procés creatiu d’un vídeo. L’objectiu de la sessió és conèixer la importància del missatge, definir l’objectiu, conèixer aspectes tècnics mínims que en determinaran la seva qualitat, etc.

Totes dues sessions es realitzen a partir de les 4 de la tarda. Es tracta de formació gratuïta i les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316 
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)