Notícies i comunicats

22/10/2014

Girona, municipi cooperatiu organitza la II Jornada tècnica sobre el procés de constitució de cooperatives

El 21 de novembre al Centre d'Iniciatives Locals a partir de les 9.30 h.

L’Ajuntament de Girona, dins el marc del programa ‘Girona, municipi cooperatiu’ organitza la II Jornada tècnica sobre el procés de constitució de cooperatives. La jornada es realitzarà el dia 21 de novembre de 9.30 a 13.30 al Centre d’Iniciatives Locals (c. Tarragona, 40 de Girona).

En la segona edició de la jornada tècnica, la primera es celebrava el 20 de novembre del 2013 al Palau de Congressos, es tractaran, entre d’altres aspectes, d’aquells trets que defineixen l’empresa cooperativa, els tràmits de constitució i els seus estatuts, els ajuts i subvencions, els instruments financers, la gestió econòmica i fiscal, etc.

La sessió, que serà a càrrec de Perfecto Alonso Tejera, responsable del Departament Jurídic de la cooperativa Set-C, especialitzada en l’assessorament de cooperatives, està especialment adreçada a professionals gestors i assessors d’empresa interessats en conèixer millor la fórmula cooperativa.

Es tracta d’una sessió gratuïta, les places són limitades i cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat

Accés al formulari d’inscripció

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)