Notícies i comunicats

28/10/2014

La Policia Municipal de Girona deté un home per robatori amb força a l'interior d'un vehicle

El lladre va ser enxampat gràcies col·laboració ciutadana.

La nit del dia 26 d’octubre, la Policia Municipal de Girona va detenir Setif Toumi H M, de 33 anys i veí de Girona, per robatori amb força a interior de vehicle. Els fets van passar al voltant de dos quarts de nou del vespre, quan la central de comandament va rebre una trucada d’emergència al 092.

Gràcies a la col·laboració ciutadana la policia va saber l’aspecte i característiques del sospitós, així com la direcció de fugida.

Immediatament una patrulla de la Policia Municipal de Girona va iniciar la recerca del suposat autor del fets pel barri de Pedret. Poc després van localitzar un home, l’aspecte del qual corresponia amb la descripció donada, amagat entre uns contenidors. Quan l’home es va adonar de la presència policial, va llençar un objecte que duia a les mans i va fugir. Moments més tard els agents el van enxampar, el van detenir i van recuperar l’objecte llençat que va resultar ser un aparell de GPS.

Per tots aquests fets, els agents van detenir Setif Toumi H M per un delicte de robatori amb força a interior de vehicle. Aquest home ja té diferents antecedents policials per fets semblants.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)