Notícies i comunicats

30/10/2014

El comerç electrònic, dels aspectes bàsics a l'experiència del pas a comerç físic a portal en línia

El 14 i 19 de novembre, una càpsula TIC i una sessió de ‘A Girona Emprèn parlem' de tractaran sobre e-commerce.

Girona Emprèn ha programat per el mes de novembre dues sessions dedicades al comerç electrònic.

La primera de les sessions es tracta d’una càpsula TIC que es realitzarà el dia 14 de novembre de 9.30 a 12h sobre aspectes bàsics que s’han de tenir en compte en el moment de crear una plataforma de venda en línia.

La sessió, a càrrec d’Albert Alemany, fundador i director de l’empresa AlterEgo Web, especialitzada en comerç electrònic, tractarà d’aspectes que van des de la construcció d’una botiga online (domini, allotjament, disseny, programació, etc.), fins a elements imprescindibles per al funcionament d’aquesta com són els sistemes de pagament, el transport, l’atenció al client, la legislació, el posicionament i publicitat, etc.

Per altra banda, també es veurà el comerç electrònic des de la vessant d’una experiència pròpia en una nova sessió del cicle ‘A Girona Emprèn parlem de...’.

La sessió, que tindrà lloc el dimecres 19 a partir de les 4 de la tarda, serà a càrrec d’Anna Jubero, propietària d’una farmàcia a Salt i cofundadora del portal de productes de parafarmàcia Farmainstant (www.farmainstant.com).

Entre d’altres aspectes ens explicarà com va afrontar el repte de fer el pas de la botiga física a la plataforma en línia, la trajectòria del projecte després de 3 anys de funcionament, el dia a dia que suposa un comerç electrònic i els reptes de futur que afronta.

Finalment, el dia 28 de novembre a partir de les 9.30, està prevista una altra Càpsula TIC sobre aspectes bàsics de la presència de l’empresa a Internet. La sessió, a càrrec de Josep Lara, gerent de l’Associació de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), tractarà de com es pot ser present a Internet i segons els objectius empresarials del projecte.

Es tracta de sessions gratuïtes, les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Les inscripcions ja estan obertes. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)