Notícies i comunicats

31/10/2014

Medusa Box, guanyadors del concurs de música en viu del gironès Intro 2014

Ahir es va enfrontar a la final a l'escenari de Sant Feliu amb El Impassible Jack Kirby i Ian Sala.

Font: link produccions

Els bisbalencs Medusa Box van ser proclamats guanyadors del Concurs de Música en Viu del Gironès Intro 2014 ahir a la final del concurs celebrada a l’escenari de Sant Feliu. Medusa Box, que van entrar al concurs a la segona eliminatòria com a guanyadors del primer Concurs Musical Escena Bisbalenca, van ser un dels finalistes juntament amb el cantautor rossinc Ian Sala i els figuerencs El Impasible Jack Kirby.

Medusa Box es van donar a conèixer l’any 2013 amb la seva primera maqueta Last Idiot Kids, que recull vuit temes propis en anglès de rock & roll, que és l’estil que asseguren practicar. Actualment, també composen temes en català, que inclouran en el seu primer disc que estan a punt de gravar.
Podeu escoltar-los a http://medusabox.bandcamp.com/album/last-idiot-kids

Prop d’una trentena de bandes han participat a l’INTRO 2014, que es va iniciar el mes de març i que ha anat celebrant diferents fases fins a la final. D’aquesta edició, el jurat ha destacat la qualitat de les formacions. El raper Xavi Cabezas, Urban, portaveu del jurat, va assegurar ahir a l’entrega dels premis que el concurs ha estat molt renyit, igual que la final. El jurat espera que en properes edicions es mantingui el nivell de les bandes doncs considera que l’escena gironina es troba en un bon moment.

Un dels premis destacats que gaudirà Medusa Box serà l’actuació a l’escenari de La Copa durant les Fires de Sant Narcís 2015, tal i com va fer dissabte passat el grup guanyador de l’edició 2013, Exèrcit d’Alliberament Musical, que va actuar amb Reincidentes. Així mateix, la banda de la Bisbal actuarà en 3 concerts a les comarques gironines el 2015 i guadiran d’un estudi d’imatge del reconegut estudi de disseny Els Altres (www.elsaltres.com), que els dissenyaran una nova web.

Més informació a la web www.girona.cat/concursintro 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)