Notícies i comunicats

05/11/2014

Convocada la Vuitena edició de les Beques Jaume Casademont

El termini per presentar projectes estarà obert fins al 15 d'abril del 2015.

La Fundació Jaume Casademont posa en marxa una nova convocatòria de les Beques Jaume Casademont destinades a impulsar projectes socials a Catalunya en els camps de la Educació i la Cultura.

Enguany les beques arriben a la vuitena edició, unes Beques que fins ara ja ha impulsat més de 70 projectes en les edicions anteriors.

En aquesta edició 2014-15 la Fundació convoca 16 beques, una més que en l’edició anterior que estaran repartides de la següent manera:

6 Beques Educar Menjant, que fomenten l’educació en hàbits alimentaris entre els més joves, i que reben el suport de Dipsalut, Llet Nostra, Vegetàlia, Vinyals Soler, Empordàlia, Supermercats Plusfresc i Pans & Company.

2 Beques Actívica, que impulsen projectes que fomentin l’activitat física com a hàbit saludable, que reben el suport de Dipsalut , l’Ajuntament de Girona i l’empresa Parkk’s.

2 Beques de Cultura Popular, que promocionen espectacles innovadors en el camp de la cultura d’arrel tradicional, tenen el suport de Llet Nostra i l’Ajuntament de Girona i la Fira Mediterrània de Manresa.

6 Beques Joves10 que ajuden a joves de batxillerat i Formació Professional a desenvolupar els seus projectes personals basats en la cultura de l’esforç, , compten amb el suport de l’Ajuntament de Girona , l’Espai Gironès , Galetes Trias i Pans & Company, que enguany també ha apadrinat una beca en aquesta categoria.

El sistema de participació a les beques és l’habitual, a través del web www.fundaciojaumecasademont.cat es poden consultar totes les bases, terminis i presentar els projectes.

La presentació es va fer el passat dimarts al Celler Cooperatiu Empordàlia on hi van assistir institucions , empreses i persones col·laboradores en el projecte.

La presidenta de la Fundació Jaume Casademont, Teresa Ruhí, va destacar que enguany les beques tornen a créixer, gràcies en part a la renovació de tots els patrocinadors de les edicions anteriors.

La vuitena edició de les Beques Jaume Casademont repartirà més de 40.000 euros entre totes les beques convocades.

Per més informació: info@fundaciojaumecasademont.cat - 618 377 220
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)