Notícies i comunicats

07/11/2014

Signatura del document de denúncia contra l'Estat per vulnerar el dret a decidir del poble català

Els regidors i regidores de l'Ajuntament que han mostrat el suport a la consulta han signat aquest matí el document de denúncia.

Font: Ajuntament de Girona

Els regidors i regidores de l’Ajuntament de Girona que han mostrat el suport a la consulta del 9N, donant-hi suport a través del Ple municipal extraordinari del 23 de setembre, han signat aquest matí el document de denúncia contra l’Estat per vulnerar el dret a decidir del poble català. Han signat el document l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; els regidors i regidores de l’equip de govern, Jordi Fàbrega, Marta Madrenas, M. Àngels Planas, Isabel Muradàs, Carles Ribas, Eduard Berloso, Joan Alcalà, Coralí Cunyat i Roser Urra, i els regidors que han manifestat el suport a la consulta, Pia Bosch, Xavier Amores i Àngel Quintana, del grup municipal del PSC; i Carlos Palomares i Carles Bonaventura, regidors no adscrits. També l’han signat, encara que no han pogut assistir a l’acte d’aquest matí a la Sala de Junta de Govern Local, Jordi Navarro i Anna Pujolàs, del grup municipal de la CUP, i Joan Olòriz i Núria Terés, del grup municipal d’ICV. S’han excusat els regidors Sílvia Paneque, Amèlia Barbero i Quim Bonaventura.

“Aquest text de denúncia vol deixar clar a les institucions internacionals que hi ha motius per presentar una demanda contra l’Estat espanyol”, ha manifestat l’alcalde, que ha afegit el següent: “que dels 25 càrrecs electes d’aquest Ajuntament, 23 emetessin un vot afirmatiu reflecteix un sentiment molt majoritari, pràcticament unànime, de la societat gironina en relació amb un dret fonamental”.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)