Notícies i comunicats

12/11/2014

Un home detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força

La víctima es va trobar el lladre al seu domicili i es va poder tancar en una habitació per alertar la policia

La Policia Municipal de Girona va detenir diumenge, cap a tres quarts d’una del migdia, Monir M., de 26 anys i amb domicili a Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un domicili al barri de Sant Narcís.
Els fets van passar quan, cap a tres quarts de dotze del migdia, la Central de Coordinació Policial va rebre una trucada al 092 en la qual una ciutadana informava que quan va entrar al seu domicili es va trobar una persona a l’interior, motiu pel qual, atemorida, es va amagar en una habitació.
Immediatament es van desplaçar fins al lloc dels fets dues patrulles de la Policia Municipal que en arribar van trobar una menor, molt nerviosa, tancada en una habitació. Els agents van constatar que algú havia entrat al domicili des del balcó del carrer i van comprovar també que per sortir havia trencat el vidre d’una finestra. Per la forma d’accés, es tracta d’un quart pis, van deduir que es podria tractar d’un veí.
Després d’això van saber que havien sostret joies, diners, tres telèfons mòbils, targetes de telefonia per estrenar i uns dispositius USB amb informació. A continuació, els agents es van desplaçar al domicili des d’on semblava que s’havia accedit a l’habitatge i van entrevistar l’inquilí, Monir M., qui els va autoritzar per entrar al seu domicili. Després de parlar amb ell, els va fer entrega d’unes joies que va manifestar que havia sostret del pis de la seva veïna.
Per aquests fets, els policies van detenir a Monir M., de qui consten antecedents per fets delictius semblants, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en interior de domicili .

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)