Notícies i comunicats

24/04/2015

Tres professors de l'Escola Municipal d'Art entre els 21 seleccionats de la VIII Biennal d'Art

Aquesta tarda s'inaugurarà l'exposició a la Casa de Cultura de Girona.

Avui divendres, 24 d’abril, a les 19.30 h, s’inaugura l’exposició de la VIII Biennal d’Art de Girona que convoca la Fundació Casa de Cultura. El jurat va atorgar el primer premi a l'obra “Ab Intra (Conjunt 2)”, de l'artista Quico Estivill, i una menció especial del jurat a l'artista Cristina Fontseré, per l'obra “Ese día que fuimos”. També ha seleccionat obres de Jordi Armengol (director de l’Escola Municipal d’Art), Perè Bellès, Pep Camps (professor de pintura de l’EMA), Helena Carbonell, Adrià Ciurana, Maria Paola Coda, Carles Congost, Carmen Díaz, Gerard Encabo, Núria Güell, Jordi Mitjà, Jordi Morell, Marta Negre, Àlex Nogué, Esther Pi, Jordi Puig, Job Ramos, Sebi Subirós (professor de gravat de l’EMA) i Marta Vergonyós.

La fundació Casa de Cultura de la Diputació de Girona, amb voluntat de fomentar i difondre els valors de l‘art i de donar suport als artistes visuals de les terres de Girona, convoca la Vuitena Biennal d‘Art amb una dotació de 15.000 € per a l‘adquisició d‘obres que passaran a formar part del fons de la fundació.

El jurat està format per cinc persones de trajectòria i prestigi reconeguts en l‘àmbit de les arts visuals. Carme Sais, directora del Bòlit, Centre d‘Art Contemporani; Rosa Gil, periodista, crítica d‘art i directora de Caixafòrum Girona; Dolors Ventós, galerista; Eudald Camps, crític d‘art; Manel Bayo, artista, professor de l’EMA i guanyador de la darrera edició; i un representant de la Casa de Cultura que actua com a secretari sense vot.

Més informació a www.casadecultura.cat.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)