Notícies i comunicats

15/12/2017

Els espais joves de la ciutat presenten la nova programació d'hivern amb una vuitantena d'activitats

Dilluns que ve, dia 18 de desembre, s'obriran les inscripcions per participar a les propostes de gener a març de L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove.

Dilluns vinent, dia 18 de desembre, s’obriran les inscripcions per a les activitats que s’han programat a L’Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove entre els mesos de gener i març de 2018. Es tracta d’un total de vuitanta propostes que inclouen cursos, tallers, xerrades informatives, jornades, cinema, debats, divendres lúdics, concerts i mostres artístiques, entre altres.

 

L’Estació Espai Jove se centra bàsicament en donar eines al jovent per afrontar amb garanties aquells moments en què han de prendre decisions transcendents per al seu futur. En aquesta línia s’han presentat diferents activitats com la setena edició del cicle de tallers de mobilitat internacional “El Rodamón”, un gran nombre de propostes dirigides a ajudar els joves que vulguin iniciar un procés de cerca de feina, aules d’estudi per a alumnes de batxillerat o grups de conversa de diferents idiomes.

 

Cal destacar que al llarg del mes de febrer s’obriran les inscripcions per participar en una nova edició del 360Fest, el festival de música dels alumnes dels instituts de secundària del Gironès, que se celebrarà el divendres 20 d’abril.

 

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos i tallers. Cal destacar-hi projectes com la Ràdio Atòmica o un grup de teatre amateur. Pel que fa a la formació, Els Químics oferirà novament tallers d’èxit escolar i orientació acadèmica.

 

Per la seva banda, El Güell Espai Jove ha dissenyat diferents accions per fomentar la formació i l’ocupació dels joves dels barris de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís. Entre aquestes iniciatives cal destacar les formacions professionalitzadores, un cicle de debats i exposicions i també un servei de coaching laboral.

 

Al llarg del mes de febrer també es podrà visitar en aquest espai l’exposició “Sota pressió”, que vol facilitar eines per identificar la pressió social i estratègies per fer-hi front, així com propiciar la reflexió sobre la presa de decisions en situacions de grup i la seva influència sobre l’ús de drogues i l’aprofitament del temps d’oci.

 

Les inscripcions a les activitats es podran fer en línia i es pot consultar el detall de la programació als següents webs:

www.girona.cat/estacio

www.girona.cat/quimics

www.girona.cat/guell

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)