Notícies i comunicats

19/12/2017

L'Ajuntament de Girona, guardonat en la primera edició dels premis Fotoconnexió

L'acte de lliurament va tenir lloc el passat divendres dia 15 de desembre en el marc de la 7a Setmana de la Fotografia i es va reconèixer la trajectòria del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge en l'àmbit de la recerca i de l'impuls de la fotografia.

Font: Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona, a través del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI), ha estat guardonat en la primera edició dels premis Fotoconnexió, en reconeixement a la seva trajectòria en l’àmbit de la recerca i de l’impuls de la fotografia. L’acte de lliurament va tenir lloc al centre Sant Lluc de Barcelona divendres passat, dia 15 de desembre, en el marc de la 7a Setmana de la Fotografia.

Els primers premis Fotoconnexió pretenen distingir anualment aquelles persones, entitats o iniciatives que comparteixen els objectius de Fotoconnexió en la seva tasca de promoció de la investigació, la conservació i la difusió de la fotografia i l’audiovisual. Es divideixen en tres categories: premi “Trajectòria en l’àmbit de la recerca i de l’impuls de la fotografia” –en el qual ha estat guardonat el CRDI-, premi “Iniciativa fotogràfica” i premi “Fotoconnectat”. El veredicte és el resultat de les votacions dels socis entre les cinc nominacions que la junta directiva ha establert prèviament per a cada categoria.

Fotoconnexió és una associació cultural sense ànim de lucre creada a Barcelona el 6 d’octubre de 2011 per un grup de fotògrafs, arxivers, historiadors, col·leccionistes i investigadors que provenen de l’àmbit públic i privat, professional i amateur, amb l’interès comú per a l’estudi de la fotografia i l’audiovisual. La finalitat de l’associació és la investigació, la conservació i la difusió de la fotografia i l’audiovisual en tots els seus aspectes, principalment, en l’àmbit català.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)