Notícies i comunicats

17/03/2017

715 ballarins i ballarines ompliran el Pavelló de Fontajau en el 17è campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona

Diumenge a partir de les 15 hores, el Pavelló Municipal Girona-Fontajau acollirà la competició de Funky Hip Hop de la Ciutat de Girona.

Un any més, l’Ajuntament de Girona organitza el Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona, que enguany arriba a la seva 17a edició. Més de 700 ballarins i ballarines de diferents escoles i gimnasos de la ciutat, així com d’altres de la província de Girona i del territori català, presentaran les seves coreografies a partir de les 15 h al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

Tots els participants competiran en les diferents categories, des de la prebenjamina (de 3 a 8 anys) a la absoluta (a partir de 18 anys). El campionat finalitzarà amb les categories denominades Professional destinada al professorat; Premium, destinada a pares i mares i la categoria Exhibició.
El preu de l’entrada pel públic és de 4 euros, que es podran adquirir a partir de la 13 h al Pavelló. A més, es realitzarà un seguiment de la competició a través de xarxes socials del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Girona (@esports_gi i també pel facebook /esports.girona) i amb l’etiqueta #FunkyGi.

Aquest campionat està organitzat pel Servei Municipal d’Esport de l’Ajuntament de Girona amb la col·laboració de Veri – Aigües del Pirineu, Artipunt, Forty Seven, Flexfit i Urban Classics. Per gentilesa de B&B Hotels es sortejarà una nit d’hotel per a dues persones entre el públic assistent. A la web www.girona.cat/esports es pot consultar tota la informació relativa al campionat: reglament, horaris, etc.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)