Notícies i comunicats

21/03/2017

Comencen les actuacions per millorar els accessos a l'espai lliure del carrer de la Planura

Es tracta d'una dels projectes escollits pels veïns de Vila-roja en els pressupostos participats dels barris del 2015.

L’Ajuntament de Girona ha començat les actuacions per millorar els accessos a un espai lliure situat al carrer de la Planura, darrere del camp de futbol de Vila-roja. Des de fa anys, una part del terreny s’utilitza com a aparcament per part dels veïns. Aquest és un dels projectes que van escollir els veïns del barri en la consulta dels pressupostos participats del 2015.

 

Tant el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, com el regidor del barri, Cristobal Sánchez, han destacat que es tracta “d’una actuació que respon a una demanda veïnal i que posa de manifest el valor dels projectes escollits a través dels pressupostos participats, una aposta clara del govern de la ciutat, ja que permeten fer una radiografia precisa de les necessitats de cada sector des dels ulls de la ciutadania”.

 

Entre les accions previstes a l’espai cal destacar el nou gual es que es farà per entrar al terreny, així com la prolongació de la vorera existent. A més, també es farà un esbrossat de la zona, es traurà el fanal que hi ha, es desmuntaran els miralls i els senyals actuals i es col·locarà nou enllumenat i nous senyals, s’executaran les rases necessàries de connexió a les xarxes de serveis, es plantaran arbres i es col·locaran cairats.

 

L’obra s’ha adjudicat a l’empresa OSG Serveis Grup SLU per 13.145’88 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució previst és de quatre mesos.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)