Notícies i comunicats

24/03/2017

Un grup de periodistes de "Le Monde" visita Girona aquesta setmana

Es tracta d'una acció promocional inclosa dins el pla d'actuació turística de l'Ajuntament de Girona.

L’Ajuntament de Girona, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, ha organitzat aquesta setmana un programa de visites per a periodistes francesos del diari Le Monde. Els reporters visitaran la ciutat en un viatge coordinat amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme.

 

Concretament, del 23 al 25 de març un redactor i un fotògraf de Le Monde seguiran un programa de treball que els portarà a descobrir diferents racons i espais de la ciutat, com museus, restaurants, comerços i el Mercat del Lleó, entre altres.

 

Aquesta acció promocional forma part del pla d’accions del Servei de Turisme, i segons la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana Yanes, “accions com aquesta ens ajuden a potenciar la imatge de Girona en un mercat que, tot i ser el principal mercat estranger de la ciutat, encara té molt potencial per a nosaltres. França és un mercat prioritari i cal continuar fent accions durant tot l’any per promocionar els nostres productes, des de la cultura i la gastronomia fins als congressos”.

 

L’objectiu d’aquest viatge és mostrar els contrastos entre la modernitat i la tradició que caracteritzen Girona, amb una perspectiva turística i a través de les botigues, els restaurants, les pastisseries o fins i tot les visites guiades que s’ofereixen.

 

Amb aquests, ja són quinze els periodistes francesos que hauran estat atesos i convidats a visitar la ciutat des del mes de gener, als quals cal sumar altres periodistes de procedències com els Estats Units o el Regne Unit.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)