Notícies i comunicats

24/03/2017

L'Ajuntament de Girona participa al Global MICE Day de Brussel·les

Ahir va tenir lloc aquesta fira a la qual assisteixen els principals compradors europeus del segment associatiu del sector MICE.

L’Ajuntament de Girona ha participat al Global MICE Day, que va tenir lloc ahir a Brussel·les. A través del Girona City Convention Bureau, la ciutat ha format part d’aquesta fira i workshop europeu per donar a conèixer la destinació com a seu de futurs congressos. El Global MICE Day és la fira de turisme de negocis i MICE més destacada del continent i reuneix els principals compradors europeus i internacionals del segment associatiu del sector MICE.

 

“Per aquest motiu, és important que Girona hi sigui present, ja que és precisament a Bèlgica on hi ha la seu de les principals associacions europees i hem d’apostar per captar aquest segment i que descobreixi les potencialitats de Girona”, ha remarcat la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament, Glòria Plana Yanes.

 

És la primera vegada que s’organitza aquest esdeveniment a Brussel·les i hi ha assistit una setantena de proveïdors, entre 600 i 800 visitants professionals i de 50 a 70 compradors professionals de països propers, com per exemple serveis de càtering, centres de congressos, grans hotels, espais singulars, serveis de logística o agències i intermediaris, entre altres. A més de la fira, s’han portat a terme diverses conferències i espais de trobada per crear xarxa.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)