Notícies i comunicats

26/04/2018

Claus per vendre més i millor

N'hem parlat al Girona Emprèn amb Miquel Pino, economista i mentor empresarial.

Una vintena de persones emprenedores van participar a la xerrada ‘A Girona Emprèn parlem de... les 7 claus per vendre més i millor’, que va tenir lloc el passat 25 d’abril al Girona Emprèn.

L’objectiu de la sessió era facilitar a les emprenedores i emprenedors assistents consells per augmentar el nivell de vendes. Miquel Pino (www.TallerDeEmpresa.com) distingeix 7 fases en el procés de venda, que passa per identificar les necessitats del client, posar en valor el nostre servei o producte, crear i augmentar el desig de comprar del client potencial, gestionar les objeccions (per exemple el preu), tancar la venda i fer-ne el seguiment.

Altres aspectes dels quals es va parlar va ser la importància d’identificar el perfil de client ideal pel nostre producte o servei, i la necessitat de determinar objectius de venda i el pla d’accions per assolir-lo.

La propera acció formativa per millorar les estratègies de venda serà el dia 30 de maig, amb la xerrada ‘A Girona Emprèn Parlem de... ‘vidabilitat’ i èxit empresarial’, a càrrec de Sergi Bonilla, consultor coach i formador en lideratge i recursos humans. Director de ‘Creantum for Business’.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)