Notícies i comunicats

02/05/2018

Girona serà la ciutat convidada de la 23a Fira del Vi de Falset

Avui, a les 20 h, el Centre Cultural La Mercè acollirà la presentació de les jornades enològiques de la capital del Priorat.

Girona serà la ciutat convidada de la 23a Fira del Vi de Falset. Per aquest motiu, el Centre Cultural La Mercè acollirà aquest vespre (20 h) la presentació oficial de les jornades enològiques, organitzades per l’Ajuntament de Falset, se celebraran a la capital del Priorat els dies 4, 5 i 6 de maig.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; de l’alcalde de Falset, Jaume Domènech, i del president del Consell Regulador de la DO Protegida Oli Siurana, Antoni Galcerán, a banda d’un centenar de professionals del sector de l’enologia. L’alcaldessa Marta Madrenas ha agraït en nom de Girona el fet de ser la ciutat convidada a la Fira: “és una oportunitat per reforçar els llaços entre Girona i Falset i, sobretot, per donar a conèixer els productes del Priorat a casa nostra i els nostres al Priorat, a més de reforçar la capitalitat de Girona en l’àmbit gastronòmic”.

Durant la presentació, s’oferirà un concert de tangos a càrrec del Quintet Montsant i es farà pública la tapa de l’oli de la DOP Siurana. A més a més, els assistents també podran fer un tast de vins de la DOQ Priorat i de la DO Montsant.

 

Girona serà present a la Fira aquest cap de setmana amb un estand promocional on es donarà a conèixer informació turística de la ciutat i on s’oferiran tastets gastronòmics amb productes gironins. A més, el professor de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, Oriol Blanes, farà una xerrada sobre la gastronomia de Girona el dissabte a les 12.30 h. La regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, assistirà a la inauguració de la Fira el mateix dissabte.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)