Notícies i comunicats

10/05/2018

IX Jornada 0-6: Créixer en moviment

Els dies 11 i 12 de maig.

El proper divendres 11 i dissabte 12 de maig se celebrarà, en el centre Cultural la Mercè, la IX Jornada 0-6: "Crèixer en moviment" a la que estan inscrits més de 170 professionals de l'etapa d'educació infantil. Aquesta jornada pretén ser un punt de trobada i reflexió anual de mestres i educadors de l'educació infantil que treballen als dos cicles 0-3 i 3-6. Aquest any se centrarà en la importància del cos i el moviment per a l'aprenentatge dels infants.

La jornada està organitzada per l'Institut de Ciències de l'Educació, la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona i l'Ajuntament de Girona.

La inauguració és el divendres, amb la conferència "Simbologia de los lugares de encuentro en Educación Infantil: La propuesta de las instalaciones", a càrrec de Javier Abad Molina, doctor en Belles arts i artista visual i Àngeles Ruiz de Velasco, doctora en Ciències de l'Educació i psicomotricista. La jornada continuarà el dissabte a primera hora amb grups de treball per debatre diferents espais de moviment i a segona hora amb la conferència "Moure's per transformar i aprendre" a càrrec de Lurdes Martínez Minguez.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)