Notícies i comunicats

15/05/2018

El bàsquet present a Girona, Temps de Flors 2018

La 63a edició de 'Girona, Temps de Flors' comptarà amb una exposició floral amb el bàsquet com a protagonista amb motiu de Girona, Capitalitat del Bàsquet Femení 2018.

Girona, Temps de Flors tornarà a omplir la ciutat, un any més, d'exposicions florals i enguany ho farà amb un total de 203 projectes localitzats en 157 punts de la capital gironina. Un d'aquests punts, la façana de l'Antic Hospital dels Clergues de Girona del carrer Galligants 5 i actual seu de l'AQVA Gerunda Banys Romans, albergarà el projecte 'La gran cistella' de la Representació Territorial de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Aquesta exposició floral es desenvolupa dins del marc de la Capitalitat del Bàsquet Femení que aquest 2018 es celebra a la ciutat de Girona.

'La gran cistella'

Aquest projecte busca materialitzar un dels valors que més importància té el nostre esport: el treball en equip, resultat de la suma d'esforç, constància, companyerisme, complicitat i motivació. Tot per aconseguir un objectiu comú: encistellar.

I què millor que representar aquest treball en equip que a través de dos dels elements més reconeguts de l?esport: la pilota taronja i la xarxa.

La façana dels Banys Vells ens servirà de teló de fons per sostenir el nostre "fotograma": una cistella de grans dimensions, suspesa de la cornisa, que abraça cada una de les pilotes que hi cauen dins. Encistellades.

Aquesta imatge queda representada a la façana a través d'una successió de plans, d'un collage: xarxa - pilotes - flors. Com fotografies de la cistella preses en diferents moments del partit, i al final, superposades.

I és que, com dèiem, en un partit de bàsquet tot suma. Aquest és el gran valor del treball en equip: la suma d'allò que cadascú té per aportar sempre té com a resultat quelcom positiu.

Com a la Gran Cistella, on hi cap tot: pilotes de mides diverses, com diverses són les jugadores del bàsquet femení; i diversos també, els valors que l?esport representa. Diversitat és riquesa.

Projecte de Núria Torra i Roser Nogué

Promocions i sorteig d'AQVA Gerunda Banys Romans

Amb motiu de la Capitalitat del Bàsquet Femení 2018, AQVA Gerunda Banys Romans, sorteja dues entrades dobles de circuit termal en els seus banys fins el proper 22 de maig.

Així mateix, també recorden a tots aquells que tinguin llicència federativa a l'RT de Girona, que poden gaudir d'un descompte promocional amb el codi promoció "FCBQ RTGIRONA" del 10% fins al 30 de Juny (vàlids de diumenge a divendres).

I en el marc de Girona, Temps de Flors també ofereixen aquesta promoció: a partir del 12 de maig, les noies federades majors de 16 anys de tot CATALUNYA tindran un 15% de descompte fins a la finalització de Temps de Flors, el dia 20 de maig, amb el codi promoció "Temps de flors CBF 18" (vàlids de diumenge a divendres). 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)