Notícies i comunicats

16/05/2018

"Producció pròpia" recopila l'obra més recent del professorat de l'Escola Municipal d'Art en una exposició

A la mostra es poden veure peces de Jordi Armengol, Manel Bayo, Ivet Bazaco, Laia Bedós, Pep Camps, Providència Casals, Clara Gassiot, Vicenç Huedo, Mercè Ibarz, Fanny Leymat, Tomàs Pons, Mariona Terrats, Sebi Subirós, Evdokim Perevalsky i Imma Vinyals.

El passat dimecres, 9 de maig, a les 19.30h, l’Escola Municipal d’Art (EMA) va inaugurar l’exposició “Producció pròpia” a la Sala d’Exposicions de La Mercè. La mostra, que es podrà visitar fins al 31 de juliol, recull treballs dels artistes que també són professors de l’EMA: Jordi Armengol, Manel Bayo, Ivet Bazaco, Laia Bedós, Pep Camps, Providència Casals, Clara Gassiot, Vicenç Huedo, Mercè Ibarz, Fanny Leymat, Tomàs Pons, Mariona Terrats, Sebi Subirós, Evdokim Perevalsky i Imma Vinyals.

La mostra té com a eix de referència l’experiència com a docents, el compromís amb la pedagogia de l’art i la importància de les pràctiques artístiques en la societat contemporània. El principal objectiu és mostrar la pròpia producció artística a l’alumnat amb qui es comparteixen tants moments i experiències artístiques.

Més informació al document adjunt i a www.girona.cat/ccm.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)