Notícies i comunicats

16/05/2018

Marlango i Tortured Soul, primers noms del Tempo sota les Estrelles

El festival ha avançat aquests dos grups que actuaran a l'escenari de la Plaça dels Jurats en l'anomenat Auditori Tempo.

Enguany el festival Tempo sota les Estrelles compleix 10 anys programant concerts i ofertes gastronòmiques convertint-se en tot un referent cultural a la ciutat de Girona. La propera edició tindrà lloc del 19 de juliol al 12 d’agost a la Plaça dels Jurats i al Passeig Arqueològic del Barri Vell, amb les actuacions de dos grups que ja han avançat: Marlango i Tortured Soul.

La banda de Leonor Watling i Alejandro Pelayo, més coneguts com a Marlango, van oferir un dels concerts més memorables que es recorden al Tempo en aquests 10 anys de festival. Aquesta vegada tornen com a caps de cartell per repassar els seus temes clàssics i avançar algunes cançons del que serà el seu nou disc. Per altra banda, el trio de Brooklyn amb el nom de Tortured Soul tocarà per primera vegada a Girona oferint una proposta molt personal de funk i acid jazz amb ritmes electrònics.

Marlango actuarà el divendres 20 de juliol i sortirà amb un preu de venta d’entrades de 28 euros (IVA inclòs), mentre que Tortured Soul actuarà el dijous 26 de juliol amb un preu d’entrada de 17 euros (IVA inclòs). Les entrades es posaran a la venta al públic a partir de dilluns 21 de maig a través de la web www.tempogirona.cat. Albert Candela, director del festival, comenta que estan “molt satisfets i il·lusionats d’haver arribat a les 10 edicions del festival i de cara a principis de juny, anunciarem la resta de concerts amb algunes sorpreses interessants”.

El festival Tempo sota les Estrelles defineix 3 espais amb personalitat pròpia al cor del Barri Vell. En primer lloc, l’Auditori Tempo amb una programació musical de soul, jazz i pop de la mà d’artistes de renom. En segon lloc, el Village Tempo amb una oferta gastronòmica variada de km0 i concerts gratuïts. Per últim, han incorporat un tercer espai anomenat Terrassa Tempo, una zona per a sopars de grup i empresa on es pot gaudir dels concerts amb vistes privilegiades a l’escenari.

Durant 3 setmanes entre els mesos de juliol i agost, una de les zones més emblemàtiques de la ciutat es transforma en un paradís de la música i la gastronomia obert a tothom en un festival que sap treure el màxim profit als llargs dies d’estiu.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)