Notícies i comunicats

22/05/2018

Més d'un miler d'alumnes de vint centres educatius participen a la 21a edició de "Tots junts a cantar"

L'activitat formativa tindrà lloc demà, a partir de les 15 h, a l'Auditori de Girona.

Més d’un miler d’alumnes d’educació primària de vint centres educatius de Girona, Aiguaviva, Vilobí d’Onyar, Salt i Fornells de la Selva participaran demà a la 21a edició de “Tots junts a cantar”. Amb aquesta activitat els infants tenen l’oportunitat de participar plegats en el muntatge d’un espectacle musical i comunicar-se amb els altres infants a partir de la cançó.

 

La cantata es farà demà, a partir de les 15 h, a l’Auditori de Girona i hi haurà quatre concerts: 15 h, 16.15 h, 17.30 h i 18.45 h. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, intervindrà en la cloenda de l’acte juntament amb el director de l’Escola Municipal de Música de Girona, Marc Piqué. També assistirà a l’acte la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament, Glòria Plana Yanes.

 

El tema de la cantata “Tots junts a cantar” d’enguany serà l’obra Els aprenents de solfa, composta i dirigida per Albert Gumí. En aquesta proposta els infants han treballat els elements del llenguatge musical, el compàs, el pentagrama, les notes musicals i els valors amb ritmes com la marxa, el txa-txa-txa, el vals i la tarantel·la.

 

A les veus dels nens i nenes participants a la cantata els acompanyaran un conjunt instrumental format per professorat de l’Escola Municipal de Música de Girona i un narrador amb veu de baix baríton que serà el gironí Oriol Mallart. La coordinadora de l’activitat “Tots junts a cantar” és la professora de música Imma Pascual.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)