Notícies i comunicats

17/04/2014

Un detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori i un altre per un delicte d'amenaces amb arma blanca

La Policia Municipal va imputar també el propietari d'una botiga de segona mà per un delicte de receptació.

La Policia Municipal, va detenir la tarda de dimarts dia 15, Ismael GB de 38 anys d’edat i veí de Sarrià de Ter, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces amb arma blanca. Més tard, al voltant de les 5 de la tarda, una altra unitat policial detenia, Paulo Andrés DO de 35 anys d’edat i veí de Sarrià de Ter, com a presumpte autor d’un delicte de robatori. Per aquest mateix cas també es va imputar el propietari d’una botiga com a presumpte autor d’un delicte de receptació.

El primer dels casos va passar a la zona del pavelló de Fontajau cap a dos quarts de cinc de la mateixa tarda del dimarts. La Central de Coordinació Policial, va rebre una trucada que alertava d’una baralla entre dues persones, una de les quals duia un ganivet de grans dimensions a la mà.

Tot seguit hi va anar una patrulla de la Policia Municipal que efectivament va localitzar un home amb un ganivet a les mans i que estava amenaçant de mort a un altre. Els agents van desarmar l’agressor que portava un ganivet de 20 centímetres de tall. Per tot plegat van detenir a Ismael GB, de 38 anys d’edat i veí de Sarrià de Ter, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces amb arma blanca.

La segona de les detencions és fruit d’una investigació duta a terme pels agents de la Secció d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal per un robatori amb força d’una bicicleta , model Pivot Mach 4, valorada en 3.200 euros, que va ser sostreta el mes de novembre de l’interior d’un traster després de que en forcessin la porta.

Després d’estirar del fil d’un anunci publicitari, on es posava a la venda aquesta bicicleta per 1.300 euros, la pista va portar els policies fins a una botiga de segona mà del barri de Santa Eugènia. Un cop fetes diverses gestions van esbrinar que l’home que havia robat la bicicleta l’havia venut per 200 euros al propietari de la botiga de segona mà i que aquest estava intentant vendre-la per 1.300 euros.

Un cop fetes totes les gestions, es va detenir, Paulo Andrés DO de 35 anys d’edat i veí de Sarrià de Ter, com a presumpte autor d’un delicte de robatori de vehicle i es va imputar sense detenció al propietari de la botiga de segona mà com a presumpte autor d’un delicte de receptació. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)