Notícies i comunicats

24/04/2014

A Girona Emprèn parlem de... comunicació escrita al teu negoci

Eines per a poder millorar l'estil comunicatiu de l'empresa.

Girona Emprèn organitza el proper 21 de maig a les 4 de la tarda, una nova sessió dins el cicle de xerrades, ‘A Girona parlem de...’.

El tema tractat en la sessió serà la comunicació escrita a l’empresa. L’objectiu és donar les eines per poder escriure textos amb solvència i correcció que compleixin els principis comunicatius de claredat, brevetat, precisió, correcció i originalitat.

La sessió, a càrrec de Carme Callejon, impulsora de Factroriadelletres (http://www.factoriadlletres.cat/) tractarà del procés de redacció, la planificació i ordenació de les idees, la revisió així com recomanacions de millora de l’estil i errors més comuns, com identificar-los i evitar-los.

La sessió, que es realitzarà al Centre d’Iniciatives Locals (c. Tarragona, 40 de Girona), és gratuïta i les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través dels respectius formularis web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.
 

MÉS NFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316 
gironaempren@ajgirona.cat

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)