Notícies i comunicats

05/05/2014

Tallers sobre Eines 2.0 i Facebook per a Grups de música, activitats de l'INTRO 2014

Els dos cursos són gratuïts i seran impartits per Helena Cases a l'Espai Marfà els dies 7 i 14 de maig.

Dins les activitats paral·leles del Concurs de Música en Viu del Gironès, Intro, l’Espai Marfà acollirà dos tallers gratuïts adreçats a músics: Eines 2.0 per promocionar grups de músics i Facebook per a grups de música. A part del concurs "clàssic", l'Intro 2014 proposa una sèrie d'activitats paral·leles per tal d'aportar formació i altres continguts a la proposta.

Eines 2.0 per promocionar els grups de música

Dies: 07/05/2014
Hora: de 19 h a 21.30 h
Lloc: ESPAI MARFÀ
En aquesta sessió veurem com hauria de ser un lloc web 2.0, així com les eines per donar a conèixer els nostres continguts musicals i com fer-ne difusió a través de les principals xarxes socials. També coneixerem com està evolucionant el món d'Internet i com es va creant el que ja s'anomena el web 3.0.

Facebook per a grups de música

Dies: 14/05/2014
Hora: de 19 h a 21.30 h
Lloc: ESPAI MARFÀ
Com funciona Facebook? Com l'utilitzen els grups de música? Revisarem les opcions que ens donen les diferents funcionalitats de la nostra fan page per treure'n el màxim partit. També aprofundirem en les diferents formes de fer publicitat, en les principals aplicacions i com utilitzar-les. Explicarem com definir la millor estratègia per a un grup de música a Facebook.

**Tots dos tallers aniran a càrrec d'Helena Cases, especialista en màrqueting digital i marca personal.

Tal i com ja es va anuncir, les vuit bandes seleccionades pel jurat per actuar a la primera eliminatòria d’aquesta edició han estat: Straight On, Liar Desiré, Ian Sala, La Perdiu Spencer, GIR, El Impasible Jack Kirby, Núria Cortell i Sota Sospita. Els concerts de la primera eliminatòria de l’Intro tindran lloc a La Impremta de Girona, enlloc de a la Sala Tourmix, tal i com estava previst, pel tancament sobtat d’aquesta, i tindran lloc els dies 9, 16, 23 i 30 de maig a les 22.30h (entrada gratuïta).

Entre el 9 i el 30 de maig, el públic també podrà votar per aquestes bandes a través del Facebook de les Barraques de Girona (www.facebook.com/barraques.de.girona) i s’atorgarà un punt més a la formació que obtingui més “M’agrada”. Les tres bandes que passaran a la segona eliminatòria seran escollides pel jurat després de les actuacions, tenint en compte la votació popular, que pot ser decisiva en cas d’empat.

Podeu consultar més informació a la web www.girona.cat/concursintro

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)