Notícies i comunicats

06/05/2014

Inscripcions a les places lliure del Campus Rock Girona

A partir del 8 de maig.

El període de preinscripcions va acabar el 2 de maig i donat que hi ha places lliures, a partir del 8 de maig s'obre el període d'inscripcions obert a tothom.

Del 22 al 24 de juliol tindrà lloc a l’Espai Marfà la primera edició del Campus Rock Girona, una escola itinerant de música, especialitzada en el Pop-Rock i la música popular contemporània, impulsada per professionals de la música com Jimmy Piñol (Lax’n Busto), Toni Xuclà (Menaix a Truà), David Ibarz, i Berta García (Nuna Gee).

L’alumnat inscrit realitzarà una estada musical per aprendre diferents enfocaments sobre l’ensenyament musical. A més dels coneixements musicals que s’hi adquireixen, el Campus Rock té l’objectiu de promocionar l’intercanvi d’idees i la convivència entre músics joves de procedències diverses. El curs està pensat per a joves a partir de 12 anys i amb una experiència mínima d’un any de pràctica amb l’instrument. Hi ha previstes 30 places.

Els participants treballaran les seves pròpies cançons que interpretaran en directe, amb l’ajuda dels seus companys, en un concert final obert al públic a més d’assistir a les classes diàries de combos i classes magistrals. Al Campus Rock l'activitat principal és la pràctica instrumental en grup de música pop-rock on els professors esdevenen tutors per ajudar a l'estudiant en el camí de l'aprenentatge. Les úniques sessions teòriques són les del Taller de composició de cançons que l’impartirà una figura reconeguda del Pop-Rock.
 

PROFESSORAT: Jimmy Piñol (Lax n Busto), Toni Xuclà (Menaix a Truà), David Ibarz, i Berta García (Nuna Gee).

LLOC: Espai Marfà
DATES: 22, 23 i 24 de juliol
HORARI: Classes: de 10 a 14 h i de 16 a 20h.
Concerts: 23 de juliol concert intern a les 21.30h; 24 de juliol concert públic a les 22h.

EDATS: a partir de 12 anys (es requereix una experiència mínima d’un any de pràctica amb l’instrument)
PREU: 85 € (No inclou servei de menjador. Servei de menjador opcional).
PLACES: 30
INSCRIPCIONS: A partir del 8 de maig

ORGANITZA: Espai Marfà i ADIM
AMB EL SUPORT DE: Fundació SGAE, Obra Social “la Caixa”
COL·LABORA: Casa de la Música Salt - Girona

Per altra informació consulteu la pàgina web o truqueu al 972 010 009 www.girona.cat/marfa

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)