Notícies i comunicats

06/05/2014

El Servei Municipal d'Ocupació i el Centre Cívic Barri Vell – Mercadal, nous col·legis electorals per a les eleccions europees del 25 de maig

Es pot consultar el col·legi electoral de la ciutat on correspon votar a través de la pàgina web de l'Ajuntament

El proper 25 de maig es portaran a terme les eleccions al Parlament europeu. Per aquest motiu, com és habitual s’han donat a conèixer els diferents espais de la ciutat on s’ubicaran els col·legis electorals. Com a novetat, en aquesta ocasió s’estrenaran dues ubicacions noves: el col·legi electoral de l’Escola Mare de Déu del Mont es traslladarà a les instal·lacions del Servei Municipal d’Ocupació i el col·legi electoral de l’Institut Vell es traslladarà al Centre Cívic Barri Vell – Mercadal.

L’Ajuntament de Girona ha posat a disposició de la ciutadana la web www.girona.cat/cens per tal de consultar el col·legi electoral on cal efectuar les votacions. A través de la carpeta ciutadana de la seu electrònica, a més, es podrà consultar el cens electoral i verificar el col·legi electoral que pertoca. “El nostre objectiu és facilitar al màxim l’accés als col·legis electorals i a la informació relacionada amb les eleccions a la ciutadania gironina”, ha afirmat la regidora de Serveis Administratius de l’Ajuntament, Roser Urra.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)