Notícies i comunicats

07/05/2014

Més de 200 professionals d'educació infantil participen a les cinquenes jornades de 0 a 6 anys

El Centre Cultural La Mercè acollirà la trobada els propers 9 i 10 de maig.

L’Ajuntament de Girona, conjuntament amb l’Institut de Ciències de l’Educació Josep Pallach i la Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona, organitza les V Jornades d’Educació Infantil 0-6 els propers 9 i 10 de maig. El Centre Cultural La Mercè serà l’escenari de la trobada, en la qual hi participaran més de 200 professionals d’escola bressol i llar d’infants (0-3) i de parvulari (3-6).

“L’objectiu de les jornades és poder treballar de manera conjunta, amb una mateixa concepció d’infant, entre les escoles bressol i els parvularis de la ciutat. És interessant que, a partir d’una sèrie de punts en comú, sorgeixin propostes pedagògiques per continuar treballar junts els dos cicles de l’etapa 0-6 anys”, ha afirmat la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs.

Enguany, les jornades es porten a terme sota el lema “Temps per créixer, temps per aprendre”. Dues conferències seran els eixos centrals de la trobada: divendres, la psicopedagoga i mestra d’educació infantil de l’Escola Infantil Aire Lliure d’Alacant, M. Carmen Díez Navarro, parlarà sobre “Col·leccionar moments. El temps afectiu i flexible a l’escola infantil”, i dissabte la conferència de l’advocada, investigadora i divulgadora de temes educatius, Catherine L’Ecuyer, “Educar en el asombro y en la belleza”, servirà com a eix vertebrador del debat en petits grups posterior. En aquest treball, s’analitzaran i es contextualitzaran les aportacions, les experiències i les vivències de les persones assistents. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)