Notícies i comunicats

12/05/2014

L'alcalde de Girona rep un grup de visitants de Sant Pol de Mar encapçalat per l'alcaldessa del municipi

Carles Puigdemont i Montserrat Garrido subratllen els vincles que hi ha entre els dos territoris

Font: Ajuntament de Girona

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha rebut aquest matí un grup de ciutadans i ciutadanes de Sant Pol de Mar encapçalat per l’alcaldessa del municipi del Maresme, Montserrat Garrido. La seixantena de santpolencs i santpolenques han visitat Girona durant el dia d’avui amb motiu de la 59a edició de Girona, Temps de Flors.

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Girona ha estat l’escenari de la recepció, durant la qual Puigdemont i Garrido han posat èmfasi en els vincles que hi ha entre els dos territoris. “La connexió amb el servei Rodalies de tren està donant molt bons resultats. El repte és explorar i estirar al màxim la potencialitat d’aquest eix i aprofundir en les relacions econòmiques, comercials, culturals i turístiques dels dos territoris”, ha remarcat l’alcalde de Girona.

En la mateixa línia, l’alcaldessa de Sant Pol de Mar ha manifestat que “Girona era la gran desconeguda fins que molt de jovent del municipi va venir a estudiar aquí i ara estem més a prop des de fa uns mesos amb la connexió del tren”.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)