Notícies i comunicats

14/05/2014

L'Espai Marfà i l'Escola Municipal de Música organitzen la primera edició de l'Escola d'Estiu de Música

Les jornades de formació per a docents se celebraran a Girona els dies 1, 2 i 3 de juliol.

De l’1 al 3 de juliol tindrà lloc a l’Espai Marfà la primera edició de l’Escola d’Estiu de Música, unes jornades de formació per a docents i també per a alumnes organitzades per l’Espai Marfà i l’Escola Municipal de Música de l’Ajuntament de Girona (EMM).

L’objectiu de l’escola d’estiu és dotar la ciutat de Girona d’unes jornades de formació per a docents de música per tal d’enriquir-ne la seva formació i donar-los recursos per aplicar d’una manera pràctica a l’aula.

Les jornades estan adreçades a professorat de música de primària, secundària i d’escoles de música. Professionals dels tres sectors que coincidiran en unes jornades per fer formació conjunta amb un programa que integra tallers, xerrades i experiències a l’aula a càrrec de professorat en actiu. El disseny del contingut de les jornades ha comptat amb la col·laboració i l’aportació de professionals dels tres sectors per definir itineraris diferenciats segons el perfil professional dels docents.

L’Escola a més, crearà la seva pròpia banda formada per a tots els estudiants d’instruments a partir de 8 anys que tinguin ganes de participar-hi (cal prèvia inscripció). Aquesta formació tindrà un assaig amb professorat de l’EMM i de l’Escola de Música Moderna de Girona (EMMG) i una sessió amb en Joan Chamorro. L’objectiu és que tant els alumnes participants com els professors (com a oients) tinguin l’ocasió d’aproximar-se al mètode de treball de Joan Chamorro des d’una vessant pràctica

L’Escola d’Estiu de Música és una activitat de formació reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb una certificació de 15 hores.

Inscripcions docents: 25 €
Inscripcions alumnes: 10 €
Període d’inscripció: del 19 de maig al 13 de juny

Organitzat per: Escola Municipal de Música de Girona i Espai Marfà – Ajuntament de Girona
Amb la col·laboració de: Escola de Música Moderna de Girona, Casa de la Música Salt – Girona, Departament d’Ensenyament. Generalitat de Catalunya. Serveis Territorials a Girona 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
www.girona.cat/marfa o truqueu al 972 010 009

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)